Καλάθι αγορών [ 0 ]
 
 
Ελληνικά Ελληνικά
             
Η επιχείρηση
Αρχική σελίδα  /  Η επιχείρηση

Μια πρωτοποριακή εταιρεία στο χώρο των βιολογικών προϊόντων, αποτελούμενη από νέους ανθρώπους με αγάπη, μεράκι και βαθιά γνώση στο χώρο των υγιεινών τροφών, σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα προϊόντα της.

Δημιουργούνται μετά από μελέτη του κάθε προϊόντος, φροντίζοντας να πληρούν τις προδιαγραφές που θέτουμε ως εταιρεία και ως άνθρωποι, τόσο οργανοληπτικά όσο και να συνοδεύονται από τα νόμιμα πιστοποιητικά και αναλύσεις που αποδεικνύουν την ποιότητα και την καθαρότητα.  

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο θέμα της τιμολόγησης των προϊόντων που διαθέτουμε, φροντίζουμε να φτάνουν στον καταναλωτή σε ελκυστικές τιμές, στις περισσότερες περιπτώσεις στις καλύτερες τιμές τις αγοράς, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ανώτερη ποιότητα για την οποία έχουμε δεσμευτεί.  

Στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να ενημερωθείτε και να αγοράσετε τα προϊόντα μας από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.  Η ηλεκτρονική μας σελίδα είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να εξυπηρετεί και άτομα με περιορισμένη ή καθόλου όραση.  Εκτός από το ηλεκτρονικο μας κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα ΒΙΟδύναμη από καταστήματα βιολογικών προϊόντων,καταστήματα τροφίμων και ντελικατέσεν καθώς και από επιλεγμένα φαρμακεία

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με συνεχή παρουσία στην Αθήνα καθώς και με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σκοπεύουμε στη δημιουργία ενός δυκτίου πωλήσεων που θα παρέχει ποιοτική εξυπηρέτηση τόσο στους καταστηματάρχες, όσο και στους καταναλωτές.

Κύρια επιδίωξη καθώς και δέσμευση μας είναι να προμηθεύσουμε τους καταναλωτές με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ταυτοχρόνως να πετύχουμε την τέλεια σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.  

 

ΑΛΑΤΙ

Secure payments
Την πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων
έχει αναλάβει η aCert
MAILING LIST

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης απλά προσθέτοντας τον λογαρισμό email σας. Ενημερωθείτε για νέα προϊόντα και παραλαβές άμεσα στον προσωπικό σας λογαριασμό email.
 
 
  • SALT ODYSSEY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
  • Στέλιου Καζαντζίδη 70, 57001 Θεσσαλονίκη
  • Τηλ. 2310 473575


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης