Καλάθι αγορών [ 0 ]
 
 
Ελληνικά Ελληνικά
             
Επιλεγμένα τρόφιμα
Αρχική σελίδα  /  Προϊόντα  /  Επιλεγμένα τρόφιμα

Η ΒΙΟδύναμη δημιουργεί και επιλέγει ελληνικά τρόφιμα εξαιρετικής ποιότητας.

 

Κάνουμε γνωστή στον 'Ελληνα καταναλωτή την παραδοσιακή Ελληνική καπνιστή πάπρικα, ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας που φτιάχνεται αποκλειστικά με κόκκινες πιπεριές της περιοχής της Αριδαίας και καπνίζεται για 12 ημέρες σε ξύλα οξιάς! 

Δημιουργήσαμε την σειρά ζυμαρικών ανώτερης ποιότητας powerfood pasta με υπερτροφές γκότζι μπέρι ή ιπποφαές, συνδυάζοντας την παράδοση των ζυμαρικών με τη δύναμη των υπερτροφών δημιουργώντας ένα ανώτερο γευστικό αποτέλεσμα.

Επιλέξαμε το εξαιρετικό παρθένο, άθερμο ηλιέλαιο το οποίο διατηρεί όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του ωμού ηλιόσπορου και στηρίζει την προσπάθεια Ελλήνων παραγωγών ηλιόσπορου του Έβρου να διατηρήσουν παραδοσιακές καλλιέργειες της περιοχής.

Δημιουργήσαμε τα μείγματα βοτάνων SPICE MIXES τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης κουζίνας σε ποιοτικά, νόστιμα και υγιεινά πρόσθετα γεύσης στο φαγητό.

 

ΒΙΟδύναμη    Ποιότητα τροφής    ΒΙΟδύναμη


Αξία : 
2,37 €
 
Αγορά
Αξία : 
6,20 €
 
Αγορά
Αξία : 
5,30 €
 
Αγορά
Αξία : 
7,10 €
 
Αγορά
Αξία : 
6,20 €
 
ΑγοράSecure payments
Την πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων
έχει αναλάβει η aCert
MAILING LIST

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης απλά προσθέτοντας τον λογαρισμό email σας. Ενημερωθείτε για νέα προϊόντα και παραλαβές άμεσα στον προσωπικό σας λογαριασμό email.
 
 
  • SALT ODYSSEY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
  • Στέλιου Καζαντζίδη 70, 57001 Θεσσαλονίκη
  • Τηλ. 2310 473575


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης