Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English  |  
German  |  
Spanish  |  
Русский
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Γκοτζι μπερι (HIMALAYA) 200γρΓκοτζι μπερι (HIMALAYA) 200γρ


Λεζάντα φωτογραφίας: HIMALAYA ΓΚΟΤΖΙΓκοτζι μπερι (HIMALAYA) 200γρ


Λεζάντα φωτογραφίας: ΚΟΥΤΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ HIMALAYA ΓΚΟΤΖΙΚυρίως κείμενο άρθρου: 


Το καλύτερο γκότζι μπέρι της αγοράς
σε συσκευασία 200γρ με ζίπερ που ανοίγει και ξανακλείνει

 Ο καρπός γκότζι μπέρι HIMALAYA προέρχεται από ορεινές περιοχές, είναι δύο εως τρεις φορές μεγαλύτερος καρπός από το κοινό γκότζι και έχει γεμάτη φρουτώδη σάρκα

To γκότζι μπέρι HIMALAYA περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα θρεπτικών συστατικών, είναι πιο γεμάτο και   πιο νόστιμο από το κοινό γκότζι.  

 Το γκότζι μπέρι συμπεριλαμβάνεται στις υπερτροφές, είναι πηγή πολλών βιταμινών, κυρίως βιτ C και προβιταμίνης Α, μεταλλικών στοιχείων - κυρίως σιδήρου - και ιχνοστοιχείων. 

Τα γκότζι τρώγονται όπως είναι, σε συνδυασμό με δημητριακά, γιαούρτι, γάλα ή κρύο τσάι. Μπορείτε να τα προσθέσετε σε γλυκά, σε ταχινόμελο, σε κουλουράκια, να φτιάξετε μαρμελάδα. Μπορείτε ακόμη να τα απολαύσετε μουσκεμένα για 10-15 λεπτά σε μισό ποτήρι νερό ή χυμό της αρεσκείας σας.  

Δίνουν ενέργεια και καλή διάθεση και συμπληρώνουν τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού μας σε θρεπτικά συστατικά χωρίς να μας παχαίνουν.  

 Η ποιότητα του γκότζι μπέρι όπως και η τιμή του εξαρτάται από την ποσότητα των καρπών γκότζι ανά 50 γραμμάρια προϊόντος. Το γκότζι Himalaya περιέχει 180 καρπούς ανά 50 γρ όταν το κοινό γκότζι περιέχει 500 με 550 καρπούς ανά 50 γρ.

Το γκότζι μπέρι HIMALAYA είναι μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου. Αν εκτεθεί σε κρύο σκληραίνει αλλά επανέρχεται στην κανονική του υφή αν το αφήσετε σε ζεστό μέρος για λίγη ώρα.  Το καλύτερο γκότζι μπέρι της αγοράς από τους ειδικούς στο γκότζι μπέρι στην Ελλάδα

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης